Tatovering Oslo

Leter du etter tatovører i Oslo by? Her er en guide til tatovering Oslo.

tatovering oslo

Bilder av tatoveringer på nett finner du her.

14. juli 2024 av Tatoveringer / Tatoveringsstudio og tatovører i Norge

Hvordan skal din neste tatovering se ut? Bruk god tid på å finne et godt design, og benytt gjerne dette galleriet med bilder av tatoveringer av høy kvalitet.

Tatoveringsstudio i Oslo

Noen av de beste tatoveringsstudio i Norge finnes i Oslo. Vi kan blant annet nevne disse populære tatovøringsbedriftene som ligger sentralt i byen:

  • Memento Tattoo og Hellspawn AS som ligger på Sagene, ikke så langt fra Torshov. Begge disse har fått svært gode tilbakemeldinger fra sine kunder, og erfaringer fra disse er nesten utelukkende positive.
  • Blekk Tattoo & Piercing Studio i Storgata er ut fra anmeldelser på Google å dømme en av de beste i hele Norge. De har sist vi sjekket kun positive tilbakemeldinger, og alle som ønsker å tatovere seg burde forhøre om pris og ta kontakt med disse flinke folka.
  • Lucky 7 Tatto bør også trekkes frem. De ligger i Øvre Slottsgate og har fått mange gode tilbakemeldinger. Et tatoveringsstudio man bør inkludere i egne undersøkelser dersom man skal forhøre om pris og kvalifikasjoner hos hovedstadens tatovører.
  • Andre tatoveringsstudio i Oslo som også kan vurderes er Max Tattoo i Torggata, Sunset Tatto i Waldemar Thranes gate, og Løkka Tattoo i Søndre gate.

Hvorfor kjøpe tatoveringer i hovedstaden

Mange som bor andre steder i landet velger å tatovere seg i Oslo. Kanskje fordi de kombinerer det med en tur til hovedstaden, eller fordi de vet at noen av landets beste tatovører finnes her.

Uansett er det mange gode grunner til å tatovere seg i Oslo. Det er først og fremst en by som har godt tilbud for den som ønsker å skaffe seg en tatovering. Her finner man billige tatovører såvel som eksklusive tatoveringsstudioer som tar seg godt betalt, men som også gjør en svært god jobb.

Du får det meste du ønsker deg av tatoveringer dersom du tatoverer deg i Oslo. Det er altså mange muligheter til å tatovere seg i Oslo eller i nærheten av byen. Det bor tross alt nesten en million innbyggere i byen så det skulle bare mangle at det finnes gode tilbud her for den som søker tatoveringer, hjelp til piercing eller annen kroppskunst.

Pris på tatovering i Oslo er noe høyere enn resten av landet, men det finnes også billige tatoveringsstudioer her. Før du bestemmer deg for tatoveringsstudio Oslo bør du ha bestemt seg motivet på tatoveringen. Aldersgrense på tatovering er den samme i Oslo som ellers i Norge.

Vi har mange besøkende som søker etter tatoveringer i Oslo. De som søkte tatovering i Oslo søkte også etter tatovering arm, hvordan fjerne en tatovering i Oslo, og tatovering fot. Noen av våre gjester søkte også etter tatovering quiz.

Din neste tatovering? Besøk det beste tattoo-galleriet på internett Finn bilder av tatoveringer

Den perfekte tatovering

Hvordan finne den perfekte tatovering

Den perfekte tatovering for deg må være unik, den må være deg, og den kommer til bli en del av deg. Hvordan finne en tatovering som du vil være fornøyd med resten av livet?

Finn tatovering

Velg en tatovering du vil bli fornøyd med

Finn en tatovering du kan være stolt av. Som vi har sagt før, alle burde bør velge en tatovering som passer til deg som person.

Fjerne tatoveringer raskt

Hvordan fjerne tatoveringer

Litt av sjarmen med å tatovere seg har vært å sette et merke på kroppen som varer evig, men nå vil du altså kvitte deg med tatoveringen din, og det raskt. Man kan enkelt fjerne tatoveringer ved bruk av laser og andre metoder for tatoveringsfjerning.