Hvordan finne den perfekte tatovering

Den perfekte tatovering for deg må være unik, den må være deg, og den kommer til bli en del av deg. Hvordan finne en tatovering som du vil være fornøyd med resten av livet?

14. juli 2024 av Tatoveringer / Tattoo og tatoveringer

Det er lett å finne bilder av tatoveringer på nett, men kvaliteten er ofte dårlig. Finn gode bilder du kan printe ut og ta med til tatovøren. Her er en anbefalt side med mange fine tatoveringer.

  • Bruk tid på å tenke på hvor på kroppen du vil ha en tatovering
  • Reflekter over hvorfor du vil ha en tatovering
  • Se på andres tatoveringer, og bruk dette som inspirasjon. Man aldri kopier andres tatoveringer, i hvert fall ikke fra venner og medmennesker som du omgåes ofte – dette vil være urettferdig, da disse menneskene kanskje selv har brukt mye tid på å finne et originalt design.
  • Bruk profesjonelle tatoveringer. Her kan du lese mer om originale tatoveringsdesign.

Nedtur med ny tatovering?
Ikke bli en av de mange som ender opp med å hate sin nye tatovering. Bruk tid på prosessen. Les vår artikkel om å finne en tatovering man liker så slipper du kanskje å tenke på laser-fjerning dagen etter at du har vært hos tatovøren.

Kjøp designet til den perfekte tatoveringen på nett

En tatovering er ment å vare hele livet. Start jakten på din neste tatovering her. Det første du bør gjøre når du skal finne deg en ny tatovering, er å finne en samling med tatoveringer av høy kvalitet.

Oversikten på denne siden er ment til å gjøre det enklere for deg å finne bra tatoveringsdesign.

Her kan du kjøpe tatoveringer (originale design) på nett

Tusenvis av tatoveringer i høy kvalitet, designet av noen av verdens fremste tatoveringsdesignere. Med sine 3 millioner medlemmer er dette den mest populære tatoveringssiden på nettet. Hvis kvaliteten er avgjørende kan du starte jakten på den perfekte tatoveringen her.

Siden over tilbyr full tilgang til alle design i databasen mot betaling. Det er riktignok flere typer medlemskap som passer alle budsjett. Betaling er mulig ved kredittkort, bankkort eller PayPal, og de har en tilfredshetsgaranti slik at man kan få tilbakebetalt beløpet dersom man ikke er fornøyd.

Tips til dere som skal tatovere dere

Det er mange tips man kan gi om tatoveringer, men vi skal begrense oss til bare et par viktige tips:

#1 - For det første: Finn din tatovering før du oppsøker tatovøren din. Bruk gjerne nettsidene ovenfor for å finne tatoveringsdesign.

#2 - Det andre tipset er å bruke tid på å velge tatovør. Når du har funnet et design du liker (tips 1), så prøv å finne en tatovør som kan tatovere akkurat dette designet. Ta gjerne med tatoveringsdesignet du har plukket ut, og vis det til minst to forskjellige tatovører. Samtidig når du er på besøk hos tatovøren kan du sjekke hygiene (hvor rent det er i lokalet osv) og priser. Det er enormt stor forskjell på tatovører både når det gjelder priser og evner (dyrest betyr slett ikke best, våre erfaringer heller faktisk til det motsatte!).

Hvorfor kjøpe tatoveringer?

Hvorfor kjøpe tatoveringer når du kan finne gratis design på internett? Eller: Hvorfor kjøpe mat når du kan få gratis mat på suppekjøkken hos Blå Kors? Det handler for det meste om kvalitet.

Hvis du vil ha et bra tatoveringsdesign så begynner du ikke med å bla rundt i de permene til tatovøren din, og du starter heller ikke jakten ved å lete etter gratis design på internett. Det du i hvert fall ikke gjør er å kopiere tatoveringene til kjendiser.

Skal du få en bra tatovering, må du legge litt arbeid i det selv, det kommer du garantert ikke til å angre på den dagen du sitter der med en permanent tatovering. Skaff deg en tatovering du kan være stolt av, ikke en du skammer deg over!

Start nå med å finne tatoveringer på en av overnevnte nettsider. Her får du et enormt utvalg tatoveringer designet av tatoveringsdesignere, og som du kan printe ut og ta med til tatovøren din (eventuelt send tatoveringen til tatovøren din på epost dersom du ikke har printer, eller ta med bildet av tatoveringen på en minnebrikke eller usb-pinne).

Din neste tatovering? Besøk det beste tattoo-galleriet på internett Finn bilder av tatoveringer

Finn tatovering

Velg en tatovering du vil bli fornøyd med

Finn en tatovering du kan være stolt av. Som vi har sagt før, alle burde bør velge en tatovering som passer til deg som person.

Fjerne tatoveringer raskt

Hvordan fjerne tatoveringer

Litt av sjarmen med å tatovere seg har vært å sette et merke på kroppen som varer evig, men nå vil du altså kvitte deg med tatoveringen din, og det raskt. Man kan enkelt fjerne tatoveringer ved bruk av laser og andre metoder for tatoveringsfjerning.

Mest populært

De mest populære tatoveringene

De mest populære tatoveringene er fortsatt tidløse, og mange velger tradisjonelle tatoveringer heller enn motetatoveringer.