Hvordan fjerne tatoveringer

Litt av sjarmen med å tatovere seg har vært å sette et merke på kroppen som varer evig, men nå vil du altså kvitte deg med tatoveringen din, og det raskt. Man kan enkelt fjerne tatoveringer ved bruk av laser og andre metoder for tatoveringsfjerning.

14. juli 2024 av Tatoveringer / Tattoo og tatoveringer

Hvordan skal din neste tatovering se ut? Bruk god tid på å finne et godt design, og benytt gjerne dette galleriet med bilder av tatoveringer av høy kvalitet.

Les om fjerning av tatoveringer her, og finn ut hvilken fjerningsmetode som passer best for deg.

Mange angrer seg over sine tatoveringer. Her får du tips om hvordan du kan fjerne tatoveringer.

Å fjerne tatovering med laser er en rask og enkel måte å fjerne tatoveringer på. Det er delte erfaringer hvorvidt det er vondt å benytte laser. Noen sier det ikke er vondt i det hele tatt, andre sier det er mer smertefullt å fjerne tatoveringen med laser enn hva det var å få den tatovert.

Tatoveringsfjerning på den naturlige måten:

Det er mulig å fjerne tatoveringer på en naturlig måte, uten bruk av laser eller plastisk kirurgi. Her er en smertefri og billig metode for å fjerne tatovering (ekstern nettside).

Fjerning av tatovering

Du har tatt en tatovering, som du vil ta bort. Vi har forsøkt å finne ut hvordan dette kan gjøres.

Fjerne tatovering med laser: Den vanligste måten å gjøre det på er sannsynligvis å oppsøke en hudbehandlingsklinikk som tilbyr laserbehandling, der er det mulig å fjerne alt fra pigmentflekker til tatoveringer. Det er riktignok kostbart (mange ganger så dyrt som å bli tatovert!) og dessuten sies det at det er hundre ganger verre å fjerne en tatovering med laser enn å bli tatovert.

Andre måter å fjerne tatovering: Hudtransplantasjon eller kirurgi er også mulig, men heller en uvanlig og dårlig løsning for å fjerne tatoveringer. Andre har prøvd å fjerne tatoveringen sin hjemme ved å bruke sandpapir, hvilket ødelegger huden og lager godt synlige arr.

Den beste måten å fjerne tatoveringer på? Vi holder en knapp på metoden som presenteres her: slik fjerner du en tatovering.

Hvis du har en uønsket tatovering et sted på kroppen som du ikke ønsker, og som du vil bli kvitt, så kan du prøve en av metodene ovenfor. Dersom man hadde brukt litt tid til å planlegge tatoveringen ville man ikke vært i denne knipen til å begynne med.

Har du tatovert navnet til eks-kjæresten?

Mange har angret seg over sine tatoveringer. Den klassiske er selvfølgelig å tatovere navnet til en jente eller gutt man har vært sammen med.

Uansett hvor sikker man er på at man vil være sammen for evig og alltid, er det ikke særlig smart å tatovere seg med navnet til kjæreste eller ektefeller. Samlivsbrudd er utrolig vanlig, og selv om de fleste som gifter seg sikkert håper at dette skal være evig, så ender mange ekteskap i skilsmisse. Enda vanligere er det å bli dumpet (eller å selv dumpe) en kjæreste. Tenk deg om 10 ganger før du tatoverer navnet til kjæresten eller ektefellen. Å tatovere navnet til barna sine eller navnet på et kjæledyr er i såfall tryggere.

En annen tabbe folk gjør når de skal tatovere seg er å ikke planlegge nok.

Det første folk gjør er å oppsøke nærmeste tatovør, bla litt i tatoveringspermene hos tatovøren, og sette seg i stolen for å bli tatovert. FEIL!

Skal du tatovere deg så sørg for å gjøre det riktig. Start med å finne en god oversikt over tatoveringsdesign. Ikke begrense deg til det utvalget du finner hos tatovøren. Det er mye bedre å starte jakten på internett - vi anbefaler at du starter med å kjøpe tilgang til nettsider som har et stort utvalg av tatoveringer av høy kvalitet. Her finner du et nettgalleri med originale tatoveringer.

Fjerne tatovering med laser

Hvis du vil fjerne en tatovering bør du vurdere om du har råd til laserbehandling. Det er en dyr metode som koster mye penger, og som er meget smertefull. Hvis du syntes det var vondt å tatovere seg, bør du holde deg langt unna laserfjerning av tatovering, for dette er virkelig VONDT i følge de som har gjort det.

Hvor vondt er det å fjerne tatovering med laser? En vi snakket med fjernet en stor tatovering på låret med laserbehandling, og han sa det var det aller verste han hadde gjort i hele sitt liv. Dessuten er det svindyrt, og det krever minst 4 til 6 behandlinger for å ta bort tatovering med laser. Mange klinikker lover deg en fastpris, på for eksempel 15.000 kroner, men når du endelig får regningen kan du forvente at den er dobbelt så stor som første estimat. Det som av og til står med liten skrift er at kostnader kan komme i tillegg, eller andre finurligheter som det kan være vanskelig å tolke men som du likevel er kontraktsbundet til å betale.

Våre anbefalinger vedrørende fjerning av tatovering:

For det første anbefaler vi å ikke havne i en situasjon der man ønsker å fjerne sin tatovering. Det er nettopp derfor vi understreker viktigheten med å planlegge tatoveringen din i god tid, og ikke gjøre dette på impuls.

For det andre, og når uhellet først er ute, og du har en tatovering som du ønsker å fjerne, så anbefaler vi ikke en bestemt metode. Det som kan være aktuelt for noen, er en dårlig løsning for alle. Det smarteste du kan gjøre er å undersøke de billigste og minst smertefulle metodene for fjerning av tatovering først, og dersom dette skulle være uaktulet kan du undersøke dyrere behandlinger, slik som laserbehandling.

Her er en interessant nettside om slik fjerning av tatoveringer.

Hvordan fjerne tatovering

Har du en tatovering du skammer deg over? Er du lei av å se den samme stygge tatoveringen dag etter dag?

Det er ikke vanlig å angre seg over tatoveringer. Hadde flere folk brukt tipsene fra Tatoveringsguiden.com og ikke vært så impulsive, men heller planlagt og tenkt nøye igjennom hva det innebærer å få seg en tatovering, så ville det å fjerne tatoveringer vært et ikke-tema.

Du ser en tatovering på kroppen din som du ikke vil ha. Du ser den i speilet. Du ser på den når du dusjer. Andre ser den, spesielt om sommeren når det er varmt og du går lettkledd. Kanskje bruker du klær til å dekke over tatoveringen din?

En billig og mindre smertefull metode for å fjerne tatoveringer:

Vi vet om en tatovør i USA som anbefaler en naturlig metode for fjerning av tatoveringer. Han hadde selv begått den klassiske feilen å tatovere navnet til eks-kjæresten på foten og brystet.

Han ønsket å fjerne sin egen tatovering. Da begynte han å eksperimentere med en naturlig metode for fjerning av tatoveringer. Resultatet var vellykket, og tatoveringen ble borte og huden var helt uten skader og arr.

I dag anbefaler han metoden til alle som kommer innom tatoveringsstudioet hans med spørsmål om fjerning av tatovering, og resultatet skal være like bra hver gang. Og resten er historie.

Video om tatoveringsfjerning

- Gjør det mer vondt enn å tatovere seg? Hun ler litt, damen med laseren i hånden.

- Mhmmm.. kommer det fra mannen som ønsket å fjerne den tatoverte ørnen på venstre skulder. Men det går fort! Se hvor raskt det tar å fjerne en tatovering med moderne utstyr:

Fjern tatoveringer hjemme i stuen...

En billigere metode (gratis?) for å fjerne tatoveringer er ved å benytte pussemaskin med sandpapir. Smertefullt, men det fungerer visst. En annen måte å gjøre det på er å benytte TriChloroacetic syre direkte på huden (TCA). Ingen av metodene er å anbefale.

Krem som fjerner tatovering?

Noen lure-kremer som selges kommersielt skal visstnok gjøre det mulig å fjerne tatoveringer uten å påføre noen form for smerte. Disse kremene er bare tull, ifølge ekspertene. Norske hudleger har kommentert at disse kommersielle hudkremene som også selges i Norge for å fjerne tatoveringer mest sannsynlig vil medføre at alle som prøver kremen vil bli skuffet.

Beste måte for å bli kvitt dine tatoveringer raskt

Det finnes mange metoder for fjerning av tatoveringer, men en som har fått mye oppmerksomhet og som skal være rask er denne metoden for å fjerne tatoveringer.

Din neste tatovering? Besøk det beste tattoo-galleriet på internett Finn bilder av tatoveringer

Den perfekte tatovering

Hvordan finne den perfekte tatovering

Den perfekte tatovering for deg må være unik, den må være deg, og den kommer til bli en del av deg. Hvordan finne en tatovering som du vil være fornøyd med resten av livet?

Finn tatovering

Velg en tatovering du vil bli fornøyd med

Finn en tatovering du kan være stolt av. Som vi har sagt før, alle burde bør velge en tatovering som passer til deg som person.

Mest populært

De mest populære tatoveringene

De mest populære tatoveringene er fortsatt tidløse, og mange velger tradisjonelle tatoveringer heller enn motetatoveringer.