Tattoo og tatoveringer

Tatoveringer på nett! Les alt om tattoo og tatoveringsgallerier. Få tips om hvor du kan tatovere deg, enten det er i hovedstaden Oslo eller i et annet land. Kanskje på bygda i Finmark, på en fest i Bergen, på konsert i Tromsø, eller på en kai i Stavanger? Hvilken tatovering velger du, og hva skal den stå for? Alt om tatoveringer finner du her.

Den perfekte tatovering

Hvordan finne den perfekte tatovering

Den perfekte tatovering for deg må være unik, den må være deg, og den kommer til bli en del av deg. Hvordan finne en tatovering som du vil være fornøyd med resten av livet?

Finn tatovering

Velg en tatovering du vil bli fornøyd med

Finn en tatovering du kan være stolt av. Som vi har sagt før, alle burde bør velge en tatovering som passer til deg som person.

Fjerne tatoveringer raskt

Hvordan fjerne tatoveringer

Litt av sjarmen med å tatovere seg har vært å sette et merke på kroppen som varer evig, men nå vil du altså kvitte deg med tatoveringen din, og det raskt. Man kan enkelt fjerne tatoveringer ved bruk av laser og andre metoder for tatoveringsfjerning.

Mest populært

De mest populære tatoveringene

De mest populære tatoveringene er fortsatt tidløse, og mange velger tradisjonelle tatoveringer heller enn motetatoveringer.

Fjerne tatovering

Fjerne tatovering

Hvordan fjerne tatovering? Dette er et spørsmål som kommer snikende blant mange som angrer på sine tatoveringer. Det er heldigvis mulig å fjerne tatoveringer. Se priser på behandling av fjerning av tatoveringer, og info om arr og alternative metoder.

Sexy tatoveringer

Finn din tatovering på nettet

Tatoveringer kan være veldig sexy hvis de er riktig plassert på kroppen.

Gjør det vondt?

Gjør det vondt å tatovere seg?

Tatovering er synonymt med smerte, men hvor vondt er det egentlig å tatovere seg? De fleste som tatoverer kjenner smertene godt, men så veldig vondt er det kanskje ikke.

Skrivefeil i tatoveringer

Skrivefeil i tatoveringer

Skrivefeil i tatoveringer er - i motsetning til hva man kanskje skulle tro - svært vanlig. Dessverre.

Tatoveringens historie

Tatoveringens historie

Tatoveringer er mer enn en forbigående mote. Det å pryde kroppen med tatoveringer har nemlig hørt til menneskets kultur siden stenalderen.

Forberedelser

Forberedelser før tatovering

For å få en tatovering du er fornøyd med er det viktig at du bruker tid på forberedelser.

Vedlikehold av tatovering

Vedlikehold av tatoveringer

Det å få en tatovering betyr at man må gjøre mye fysisk og psykisk forberedelser. Men hva skjer etter at tatovøren har gjort sitt? Vedlikehold kan være viktig for å holde tatoveringen fin.

Typer tatoveringer

Hvilke typer tatoveringer finnes

Det finnes mange slags ulike kategorier og typer tatoveringer.

Tatovering pris: Hva koster det å tatovere seg?

Tatovering pris: Hva koster det å tatovere seg?

Prisen på tatovering varierer sterkt mellom tatovører både i Norge og i utlandet. Her får du en oversikt over hva du kan forvente deg av tatovering pris.