Velg en tatovering du vil bli fornøyd med

Finn en tatovering du kan være stolt av. Som vi har sagt før, alle burde bør velge en tatovering som passer til deg som person.

14. juli 2024 av Tatoveringer / Tattoo og tatoveringer

Leter du etter fine bilder av en tatovering du kan printe ut og ta med til tatovøren? Internett har mye god inspirasjon, og spesielt denne siden har mange flotte tatoveringer.

Finn en original tatovering du kan være stolt av. Søker du etter tatoverings-design hos tatovøren risikerer du å få samme design som mange andre.

Du har sikkert hørt påstander som dette før:

«I dag er det mer vanglig å ha tatoveringer enn å ikke ha det. For å virkelig skille seg ut i dag må man la være å tattovere seg».

Mange som tatoverer seg går direkte til tatovøren, finner et design de liker, uten å reflektere nøye igjennom hva det er de egentlig gjør. Tatoveringer bare blir mer og mer populært, og skal man finne et unikt design må man bruke god tid før man går til tatovøren.

Originale tatoveringer
For å virkelig skille seg ut med en tatovering må man ha originale tatoveringer, uavhengig av størrelse eller form. Det er derfor en dårlig ide å lete etter tatoverings-design hos tatovøren.

En tatovering skal være personlig. Bruke god tid på å finne originale tatoveringer som forteller noe om deg personlig, hvis ikke så kan du like så godt la være å tatovere deg. En tatovering forteller noe om deg og din tilhørighet.

Hvordan få en original tatovering?

Du har to muligheter når du skal finne en original tatovering:

Alternativ 1: Bruk tatoverings-designer
En mulighet for deg som ønsker å bruke mye penger, er å ansette en tatoverings-designer til å lage en original tatovering for deg. Dette kan bli dyrt og koster ofte svært mye penger. Likevel er det ikke sikkert resultatet blir bra, og ofte er det slik at designeren har en annen smak enn deg, og du ender opp med et design som du selv ikke her helt fornøyd med.

Er du kunstnerisk begavet kan du jo også prøve å lage et design selv. Eller du kan få en venn til å gjøre det. Det er billig, men husk at du skal bære tatoveringen resten av livet!

Alternativ 2: Bruk en database med tatoveringer
Den mest attraktive muligheten for folk flest er kanskje å benytte en database med tatoveringer, vi liker spesielt denne siden med et stort utvalg av fine tatoveringer. Her finner du en av verdens største samlinger med prisbelønnede originale tatoverings-design.

Sannsynligheten for at det finnes andre som ender opp med det eksakt samme designet som deg er svært liten, og her er hvorfor:

Du kan modifisere designene som finnes i databasen og sette ditt personlige preg på dem. For eksempel kan tatoveringen være i en hvilken som helst farge og størrelse, og du kan gjøre modifikasjoner på selve tatoverings-designene.

Resultatet blir da at du får et helt unikt tatoverings-design som du kan være stolt av resten av livet!

Hvilken type tatovering skal du velge?
Valgmulighetene er mange: Tribal Tatoveringer, kinesiske tegn, dyre-motiver, drage-tatoveringer, keltiske tatoveringer, eller noe helt annet. Mulighetene er mange.

Noe av det første du må bestemme deg for er hvilken type tatovering man skal velge. Du har kanskje allerede bestemt deg for en tatovering, eller du grubler fortsatt. Rådet vårt også her å oppsøke en profesjonell tatoverings-designer om du har råd til det, eller benytte tatoveringer fra en tataoveringsdatabase som nevnt over.

Tatoveringer er kulturarv
Tatoveringer er ingen «forbigående mote», og alle som hevder det tar grundig feil. Tatoveringer har nemlig en lang tradisjon i menneskets historie, og kan faktisk føres tilbake helt til røttene av menneskets opprinnelse.

Tatoveringer har vært en del av den eurasiske kultur helt siden tidlig i steinalderen. Urbefolkninger over hele verden har lange tradisjoner med å tatovere seg. Japanske tatoveringer har eksistert i flere titusener av år.

Tatoveringer er kulturarv, en del av menneskets historie. Kjendis-ikoner som Angelina Jolie, Mike Tyson, 50cent, Johnny Depp, bærer alle sin del av kulturarven. De har alle originale tatoveringer som forteller noe om deres person.

Tatoveringer er kommersiell industri
Det kommersielle aspektet ved tatoverings-bransjen medfører at flere går direkte til tatovøren og skaffer seg en tatovering, uten å reflektere over at dette faktisk er en kommersiell masseindustri. Du må selv ta ansvaret for å finne et originalt design, og ikke foreta noen forhastede beslutninger bare fordi tatovøren har dårlig tid.

Finn et originalt design på egenhånd, enten ved å betale en tatoverings-designer eller ved å bruke en god database med tatoveringer, og du vil ende opp med et resultat du kan være fornøyd med for resten av livet.

Finn din drømmetatovering

Om du ikke vil ende opp med en masseprodusert tatovering like uorginal og kjedelig som en firma-logo, så bør du du ta saken i egne hender og gjøre litt research på egenhånd:

  1. Tenk over hva du vil ha: Hvor på kroppen vil du ha tatoveringen? Hvilken type tatovering vil du ha? (Bruk trinn 2 som inspirasjon)
  2. Finn ditt originale design: Finn tatoveringer her, søk blant tusenvis av profesjonelle design, og modifiser disse designene slik at de får et personlig preg.
  3. Ta med tatoverings-designet til tatovør Når du har funnet et tatoverings-design du liker, send det over til tatovør på e-post, eller print det ut og ta det med til tatovør.
  4. Bli tatovert. Finn en tatovør som er dyktig med nålen, og som er nøye med hygiene. Sjekk referanser dersom mulig. Fortell tatovør hvor du ønsker å bli tatovert, sett deg i stolen, og du har nå fått en tatovering som du kan være stolt av resten av livet.
  5. Om du skulle angre senere
    Litt av sjarmen med tatoveringer er at de skal vare livet ut. Men skulle det bli slik at du ønsker å fjerne den så kan det idag gjøres helt smertefritt med laser.

Litt tilleggsinformasjon om databaser med tatoveringer

Tjenesten ble startet i 2006, har vunnet flere priser, og har en av de største databasene på internett med profesjonelle tatoverings-design i en mengde ulike kategorier.

Med tilgang til en database med mange flotte tatoveringer, har du mange muligheter: Du kan finne ferdige originale tatoverings-design direkte fra databasen, eller du kan modifisere disse med egne farger og din egen stil, eller du kan simpelthen bruke de til å utvikle dine helt egne design.

Det koster noen få dollar å få tilgang til en database med tatoveringer, men det er vel verdt pengene. De benytter en sikker tredjeparts betalingsløsning, hvor du har muligheten til å få refundert alle dine utlegg, og du kan få tilbake pengene dine uansett grunn.

Kort fortalt: Med full tilgang til den nevnte databasen har du tilgang til et stort utvalg originale tatoveringsdesign, og dersom du kjøper full tilgang er dette helt risikofritt og med full angrerett for deg som kunde. Anbefales!

Bruk god tid på å finne tatovering. Selv om tatoveringer kan fjernes er meningen at den skal være der for resten av livet.

Å velge riktig tatovering er et svært viktig valg. Den vil være der livet ut og det krever at du tenker nøye igjennom hvilken tatovering du skal velge.

Tre måter som kan være med på å finne ut hvilken tatovering du skal velge er å tenke på følgende:

  1. Erfaringer. Tenk på viktige erfaringer og hendelser i ditt liv som kan passe som en tatovering. Du kan lage ditt eget symbol eller finne ferdige originale symboler.
  2. Mennesker. Å tatovere navnet til kjæresten eller venner er neppe en god ide. Ingen vet hva fremtiden bringer. Angelina Jolie fant ut hvor dårlig ide dette var, da hun fjernet sin store tatovering med navnet til eksen sin. MEN det betyr ikke at du ikke kan bruke mennesker til å få inspirasjon til tatoveringer. Tenk på hva du er tiltrukket av med de menneskene du liker idag. Det kan være din kjæreste, eller store historiske personligheter. Hvilke karakteristikker har disse menneskene?
  3. Personlig. Dette er egentlig det ultimate, og selv om du kan finne mye inspirasjon fra de to foregående er det virkelig på det personlige nivået at du vil få den inspirasjonen du trenger for å velge en tatovering som gir mening for deg.

Din neste tatovering? Besøk det beste tattoo-galleriet på internett Finn bilder av tatoveringer

Den perfekte tatovering

Hvordan finne den perfekte tatovering

Den perfekte tatovering for deg må være unik, den må være deg, og den kommer til bli en del av deg. Hvordan finne en tatovering som du vil være fornøyd med resten av livet?

Fjerne tatoveringer raskt

Hvordan fjerne tatoveringer

Litt av sjarmen med å tatovere seg har vært å sette et merke på kroppen som varer evig, men nå vil du altså kvitte deg med tatoveringen din, og det raskt. Man kan enkelt fjerne tatoveringer ved bruk av laser og andre metoder for tatoveringsfjerning.

Mest populært

De mest populære tatoveringene

De mest populære tatoveringene er fortsatt tidløse, og mange velger tradisjonelle tatoveringer heller enn motetatoveringer.