De mest populære tatoveringene

De mest populære tatoveringene er fortsatt tidløse, og mange velger tradisjonelle tatoveringer heller enn motetatoveringer.

Mest populært

Bilder av tatoveringer på nett finner du her.

14. juli 2024 av Tatoveringer / Tattoo og tatoveringer

Leter du etter fine bilder av en tatovering du kan printe ut og ta med til tatovøren? Internett har mye god inspirasjon, og spesielt denne siden har mange flotte tatoveringer.

Det er ikke emoji-tatoveringer eller andre nymoderne design som er mest populært, men de tradisjonelle tatoveringene som fortsatt blir valgt i Norge, skal vi tro tatovører vi har snakket med over hele landet.

De fleste velger trygge design, men mange har hentet inn design på forhånd og velger å benytte egne design fremfor å bruke tatovørens kataloger.

Her er de mest populære tatoveringene nå:

Drage-tatoveringer

Det finnes ekstremt mange ulike drage-symboler, fra det eventyrlige og Hollywood-inspirerte, til det kinesiske og mystiske. Disse har blitt svært populære spesielt i Norge i løpet av de siste 3-5 årene.

Keltiske tatoveringer

Vanlig på mennesker med keltisk bakgrunn, men nå også populært blant de som ikke har en slik tilhørighet. Symbolene er universelle i naturen og har en universell mening som er felles for alle folkeslag eller tilhørighet. Keltiske tatoveringer og tribal tatoveringer kan også passe fint sammen.

Kanji

Dette er den japanesiske stilen, som er veldig populær blant yngre kvinner – i tillegg til at stilen selvfølgelig er populær blant både kvinner og menn i sitt hjemland.

Blomster og flora

Vanligst på jenter. Dette er en tidløs klassiker som aldri vil gå av moten.

Hodeskaller

Vanlig på bikere og rockere, og har fortsatt ikke gått av moten. Hodeskaller i tatoveringer er faktisk en av de stilene som man kan spore tilbake flere tusen år. Men først i senere tid har de hatt den tydelige formen de har nå. Finnes med en komisk/humoristisk vri, eller det kan være realistiske design eller "mørke" design.

Stjerne tatoveringer

Ofte brukt på håndledd og nederst på leggene. Varierer fra enkle stjerne-symboler til avanserte design.

Tribal Tatoveringer

Tribal tatoveringer har eksistert for hundrevis av år, og blir bare mer og mer komplekse. Det er tradisjonelt svarte eller mørke tatoveringer på armer og bein, men mer fargerike kombinasjoner har også blitt mer vanlig med et moderne og primitivt utseende.

Korsrygg-tatoveringer

Spesielt blant kvinner er dette en hit. Vanligvis benyttes tribal tatoveringer, men også blomster, hjerter, sommerfugler, eller asiatiske symboler er populære tatoveringer på korsryggen for jenter.

Skipper-tatoveringer

Det er disse du vanligvis ser på enkelte gamle sjømenn. Anker og lepper på bryst og forarmer er vanlig, for kvinner er disse blitt bare mer og mer populære å ha i nakken.

Finn de mest populære designene nå

For å finne tusenvis av originale design bør du prøve originale tatoveringsdesign fra denne siden, her vil du finne originale design og sannsynligvis noen av de beste tatoveringene du noen gang kommer til å se.

Full tilgang til tatoverings-databasen med alle designene er ikke gratis, men tatt i betraktning at du skal ha en tatovering for livet så har noen få kroner liten betydning i denne sammenheng. De har pengene-tilbake garanti på 8 uker dersom du ikke er fornøyd.

Vil du sette et permanent merke på kroppen fra et gratis design så skal vi ikke stoppe deg, men du vil komme til å angre senere. Vi ville heller foretrukket prisbelønnede design fra verdens beste designere, og det er nettopp dette du får om du heller velger å betale noen kroner for verdens beste tatoveringsdesign.

Din neste tatovering? Besøk det beste tattoo-galleriet på internett Finn bilder av tatoveringer

Den perfekte tatovering

Hvordan finne den perfekte tatovering

Den perfekte tatovering for deg må være unik, den må være deg, og den kommer til bli en del av deg. Hvordan finne en tatovering som du vil være fornøyd med resten av livet?

Finn tatovering

Velg en tatovering du vil bli fornøyd med

Finn en tatovering du kan være stolt av. Som vi har sagt før, alle burde bør velge en tatovering som passer til deg som person.

Fjerne tatoveringer raskt

Hvordan fjerne tatoveringer

Litt av sjarmen med å tatovere seg har vært å sette et merke på kroppen som varer evig, men nå vil du altså kvitte deg med tatoveringen din, og det raskt. Man kan enkelt fjerne tatoveringer ved bruk av laser og andre metoder for tatoveringsfjerning.