Fjerne tatovering

Hvordan fjerne tatovering? Dette er et spørsmål som kommer snikende blant mange som angrer på sine tatoveringer. Det er heldigvis mulig å fjerne tatoveringer. Se priser på behandling av fjerning av tatoveringer, og info om arr og alternative metoder.

Fjerne tatovering

FJERNE TATOVERINGER: Det er mulig å fjerne tatoveringer, men det kan bli svært kostbart. Prisen på fjerning av tatovering er fra 40.000 kroner og oppover, i noen tilfeller blir totalprisen på flere hundre tusen kroner. Det finnes heldigvis alternativer som er betydelig billigere, og disse omtales her: Alternativer ved fjerning av tatovering (engelsk tekst).

Her er et galleri med mange tatoveringer.

14. juli 2024 av Tatoveringer / Tattoo og tatoveringer

Bruk internett når du skal finne din neste tatovering. Et flott galleri med noe for enhver smak er dette store arkivet med tatoveringer fra prisberømte tatoveringsdesignere.

Hvis du ønsker å fjerne en tatovering, er det viktig å være klar over at det kan bli svært kostbart. Her er noen eksempler vi har sett eller hørt fra bekjente:

  • Jente 24 fra Oslo, skulle fjerne større tatovering på ryggen. Pris totalt omtrent 95000 kroner, 17 behandlinger over en periode på to år. Ikke fornøyd med resultatet, huden ble arrete og med pigmentforandringer. Tatoveringen gikk ikke helt bort.
  • Mann 38 i Bergen, ønsket å fjerne mindre tatovering på underarm. Pris for behandlinger 38.000 kroner fordelt på flere laserbehandlinger. Middels fornøyd med resultatet av fjernet tatovering.
  • Mann 31, pris på behandling for fjerning av liten ensfarget sort tatovering på skulder: 18.000 kroner. Fornøyd med resultatet, ingen arr og merker etter tatoveringen var nesten ikke synlig ett år etter endt behandling.

Dine muligheter ved fjerning av tatovering

Det finnes mange klinikker som tilbyr fjerning av tatoveringer. Det er store prisforskjeller og det vil lønne seg å forhøre med flere klinikker før man aksepterer et tilbud.

Vær oppmerksom på at det å ta kontakt med en klinikk og be om tilbud, ikke binder deg til en kontrakt. Skriv ikke under på et behandlingstilbud før du har fått kontaktet flere behandlingssenter.

Alternativer som finnes er:

  • laserbehandling ved fjerning av tatovering
  • tatovere en ny tatovering over gammel tatovering
  • alternativ behandling for å tone ned eller fjerne tatoveringer

Alternative behandlingsmetoder

Det er en mulighet å prøve alternative behandlinger for å fjerne tatoveringer, eller for å tone ned tatoveringene.

De tradisjonelle metoder for fjerning av tatovering gir ofte ikke et resultat man er fornøyd med.

Mange tror at det å fjerne tatoveringer er en enkel sak, men ofte viser det seg at fjerning av tatoveringer kan være svært krevende. Det kommer an på størrelsen, hvor på kroppen tatoveringen finnes, og ikke minst hvilken type tatoveringsblekk som har blitt brukt.

Kirurgisk tatoveringsfjerning er et drastisk alternativ, og vil nesten alltid innebære synlige arr.

Laserbehandling er ikke smertefritt, og det gjør vondt. Noen sier at det å fjerne tatoveringer er mye verre enn det å få tatoveringen til å begynne med. Behandlinger varierer likevel i grad av smerte, men også i pris og sluttresultat.

Det finnes mange måter å fjerne tatoveringer på, og her er en nyttig og oversiktlig side med informasjon om hvordan tatoveringer kan fjernes.

Fjerne tatoveringer av eks-kjæresten?

Et annet populært alternativ vil være å tatovere over gamle tatoveringer. Har man for eksempel tatovert navnet til en eks-kjæreste på huden, så kan man tatovere over denne. Dette gir noen ganger tilfredsstillende resultater, men ofte ender det opp med et kompromiss, der man får en tatovering som er større eller annerledes enn hva man ville valgt dersom man skulle tatovert på ren hud.

Din neste tatovering? Besøk det beste tattoo-galleriet på internett Finn bilder av tatoveringer

Den perfekte tatovering

Hvordan finne den perfekte tatovering

Den perfekte tatovering for deg må være unik, den må være deg, og den kommer til bli en del av deg. Hvordan finne en tatovering som du vil være fornøyd med resten av livet?

Finn tatovering

Velg en tatovering du vil bli fornøyd med

Finn en tatovering du kan være stolt av. Som vi har sagt før, alle burde bør velge en tatovering som passer til deg som person.

Fjerne tatoveringer raskt

Hvordan fjerne tatoveringer

Litt av sjarmen med å tatovere seg har vært å sette et merke på kroppen som varer evig, men nå vil du altså kvitte deg med tatoveringen din, og det raskt. Man kan enkelt fjerne tatoveringer ved bruk av laser og andre metoder for tatoveringsfjerning.