Skrivefeil i tatoveringer

Skrivefeil i tatoveringer er - i motsetning til hva man kanskje skulle tro - svært vanlig. Dessverre.

Skrivefeil i tatoveringer

Bilder av tatoveringer på nett finner du her.

14. juli 2024 av Tatoveringer / Tattoo og tatoveringer

Bruk internett når du skal finne din neste tatovering. Et flott galleri med noe for enhver smak er dette store arkivet med tatoveringer fra prisberømte tatoveringsdesignere.

De fleste skriftspråkene i asia er svært avansert og har utviklet seg i over 3000 år. I stedet for å bruke alfabet, så benytter de tusenvis av symboler som representerer konsepter og ideer.

Om du vurderer å få deg en kinesisk eller japansk tatovering, så bør du vite at de fleste tatovører i Norge IKKE kan disse språkene. Ofte slår de bare opp i en ordbok på ord som dangerous eller kjærlighet, eller de bruker automatisk oversettelse fra internet til å finne symboler. Det er sjelden smart.

Både kinesiske og japanske symboler kan gjerne bety noe annet enn hva som er intensjonen. Som om det ikke var utfordrende nok å finne ut hva symbolene faktisk betyr, så finnes det også tatovører der ute som med vilje gjør små endringer i symbolene slik at de får en helt annen mening enn hva du opprinnelig trodde.

Men asiatiske symboler er virkelig populære

Gutter vil gjerne ha kinesiske og japanske tatoveringer fordi det har sterke assosiasjoner til kampsport.

Asiatiske tatoveringer er dessuten også populære blant jenter (spesielt kinesiske symboler).

Asiatiske symboler er virkelig vakre, og passer utmerket som tatoveringer. Skriftspråket har en fasinerende historie, og det ligger sterke meninger bak symbolene.

Spesielt kinesiske og japanske tatoveringer er populære, også her i Norge. Vi anbefaler imidlertid at du i stedet for å velge et tilfeldig asiatisk symbol fra tatovøren din, så bør du konsultere med ekspertene selv.

Slik kan du være sikker på å få asiatiske tatoveringer uten skrivefeil

Det finnes to tjenester på nettet som gjør det mulig å finne ut med 100% sikkerhet at symbolene du får tatovert er helt korrekte. Da bør du benytte profesjonelle aktører som selger originale tatoveringsdesign med garanti mot skrivefeil. Et alternativ:

Finn din tatovering på nett og spar penger på din neste tatovering

Din neste tatovering? Besøk det beste tattoo-galleriet på internett Finn bilder av tatoveringer

Den perfekte tatovering

Hvordan finne den perfekte tatovering

Den perfekte tatovering for deg må være unik, den må være deg, og den kommer til bli en del av deg. Hvordan finne en tatovering som du vil være fornøyd med resten av livet?

Finn tatovering

Velg en tatovering du vil bli fornøyd med

Finn en tatovering du kan være stolt av. Som vi har sagt før, alle burde bør velge en tatovering som passer til deg som person.

Fjerne tatoveringer raskt

Hvordan fjerne tatoveringer

Litt av sjarmen med å tatovere seg har vært å sette et merke på kroppen som varer evig, men nå vil du altså kvitte deg med tatoveringen din, og det raskt. Man kan enkelt fjerne tatoveringer ved bruk av laser og andre metoder for tatoveringsfjerning.