Vedlikehold av tatoveringer

Det å få en tatovering betyr at man må gjøre mye fysisk og psykisk forberedelser. Men hva skjer etter at tatovøren har gjort sitt? Vedlikehold kan være viktig for å holde tatoveringen fin.

Vedlikehold av tatovering

Denne siden har mange bilder av tatoveringer.

14. juli 2024 av Tatoveringer / Tattoo og tatoveringer

Leter du etter inspirasjon til din neste tatovering? Da anbefales dette flotte galleriet med tusenvis av tatoveringer.

Spesielt de første dagene etter at tatoveringen er på plass må du være forsiktig. Tatovører i Norge gir deg alltid litt informasjon om hva du bør gjøre og ikke gjøre, hvor lang tid det kan gå før du dusjer, tar av bandasjen og eksponerer den for sollys etc.

Vedlikehold av tatovering

Bandasjen må ikke taes av før minst 3-4 timer etter tatovering, kanskje må den være på i flere dager, alt etter hvordan tatoveringens størrelse etc. Spør tatovøren din, han/hun vet dette.

Vask tatoveringen når den har grodd. En mild såpevask med hånden, og ikke noen brutal vask med skrubbe-børste selvfølgelig. Tørk den med å legge en klut over den og klappe forsiktig med hånden oppå. Hvis din tatovering begynner å klø må du bare holde ut i minst én uke.

Bruk solkrem på tatoveringen i de første månedene etter at du har fått den, spesielt dersom du har en tatovering med mye farger.

Å kjenne til hvordan man vedlikeholder en tatovering er viktig. Instruksene får du vanligvis hos tatovøren, dersom han ikke gir deg dette uoppfordret er det bare å spørre, og du vil få den informasjonen du trenger å vite.

Første tatovering? Finn en tatovering du kan være stolt av her

Din neste tatovering? Besøk det beste tattoo-galleriet på internett Finn bilder av tatoveringer

Den perfekte tatovering

Hvordan finne den perfekte tatovering

Den perfekte tatovering for deg må være unik, den må være deg, og den kommer til bli en del av deg. Hvordan finne en tatovering som du vil være fornøyd med resten av livet?

Finn tatovering

Velg en tatovering du vil bli fornøyd med

Finn en tatovering du kan være stolt av. Som vi har sagt før, alle burde bør velge en tatovering som passer til deg som person.

Fjerne tatoveringer raskt

Hvordan fjerne tatoveringer

Litt av sjarmen med å tatovere seg har vært å sette et merke på kroppen som varer evig, men nå vil du altså kvitte deg med tatoveringen din, og det raskt. Man kan enkelt fjerne tatoveringer ved bruk av laser og andre metoder for tatoveringsfjerning.