Hvilke typer tatoveringer finnes

Det finnes mange slags ulike kategorier og typer tatoveringer.

14. juli 2024 av Tatoveringer / Tattoo og tatoveringer

Hvordan skal din neste tatovering se ut? Bruk god tid på å finne et godt design, og benytt gjerne dette galleriet med bilder av tatoveringer av høy kvalitet.

Tribal Tatoveringer

Tribal tatoveringer har eksistert for hundrevis av år, og blir bare mer og mer komplekse. Det er tradisjonelt svarte eller mørke tatoveringer på armer og bein, men mer fargerike kombinasjoner har også blitt mer vanlig med et moderne og primitivt utseende. Tribal tatoveringer er de aller mest populære tatoveringene når det gjelder større tatoveringer på armer og lår.

Skipper-tatoveringer

Det er disse du vanligvis ser på enkelte gamle sjømenn. Anker og lepper på bryst og forarmer er vanlig, for kvinner er disse blitt bare mer og mer populære å ha i nakken.

Korsrygg-tatoveringer

Spesielt blant kvinner er dette en hit. Vanligvis benyttes tribal tatoveringer, men også blomster, hjerter, sommerfugler, eller asiatiske symboler er populære tatoveringer på korsryggen for jenter.

Drage-tatoveringer

Det finnes ekstremt mange ulike drage-symboler, fra det eventyrlige og Hollywood-inspirerte, til det kinesiske og mystiske. Disse har blitt svært populære spesielt i Norge i løpet av de siste 3-5 årene.

Keltiske tatoveringer

Vanlig på mennesker med keltisk bakgrunn, men nå også populært blant de som ikke har en slik tilhørighet. Symbolene er universelle i naturen og har en universell mening som er felles for alle folkeslag eller tilhørighet. Keltiske tatoveringer og tribal tatoveringer kan også passe fint sammen.

Finn flere tusen design selv

For å finne tusenvis av originale design bør du prøve tatoveringer fra denne siden, hvor du kan finne noen av de beste tatoveringene du noen gang kommer til å se.

Å få tilgang til slike profesjonelle tatoveringer er ikke gratis, men tatt i betraktning at du skal ha en tatovering for livet så har noen få dollar liten betydning i denne sammenheng. De har forresten pengene-tilbake garanti på 8 uker dersom du ikke er fornøyd.

Vil du sette et permanent merke på kroppen fra et gratis design så skal vi ikke stoppe deg, men du vil komme til å angre senere. Vi ville heller foretrukket prisbelønnede design fra verdens beste designere, og det er nettopp dette du får i denne store databasen med tatoveringsdesign.

Din neste tatovering? Besøk det beste tattoo-galleriet på internett Finn bilder av tatoveringer

Den perfekte tatovering

Hvordan finne den perfekte tatovering

Den perfekte tatovering for deg må være unik, den må være deg, og den kommer til bli en del av deg. Hvordan finne en tatovering som du vil være fornøyd med resten av livet?

Finn tatovering

Velg en tatovering du vil bli fornøyd med

Finn en tatovering du kan være stolt av. Som vi har sagt før, alle burde bør velge en tatovering som passer til deg som person.

Fjerne tatoveringer raskt

Hvordan fjerne tatoveringer

Litt av sjarmen med å tatovere seg har vært å sette et merke på kroppen som varer evig, men nå vil du altså kvitte deg med tatoveringen din, og det raskt. Man kan enkelt fjerne tatoveringer ved bruk av laser og andre metoder for tatoveringsfjerning.